Alkmaar, 24 mei 2013. Recent werd de Cool Moves Volley (CMV) niveau 6 competitie afgesloten met een tweede prijs en mocht het eerste team van Alvoco, tot ieders verrassing, op 18 mei naar de regionale jeugdkampioenschappen voor CMV-teams in Amersfoort. De verwachtingen waren niet hoog gesteld. Het doel was om in Amersfoort 'gewoon een paar wedstrijden te winnen, veel lol te hebben en misschien de kwart finales te halen, zodat de meiden niet al te vroeg naar Alkmaar terug moesten '. Het zou in Amersfoort een spannende strijd worden tegen teams uit andere plaatsen en competities uit de oude Regio Holland om te zien waar het CMV-team nu echt staat. Het moest er vroeg voor uit de veren, maar het bleek meer dan de moeite waard.

Het Alvoco CMV team, bestaand uit: Lynn Geerlings, Linde Boogaarts, Samantha Dekker, Tirza Latini, Luka Peters, is al jaren bij elkaar. Het lange Alkmaarse team trof meteen een geduchte tegenstander: thuisclub Keistad. De meiden gingen goed van start, groeiden in hun spel en wonnen vrij gemakkelijk. Daarna werden VCJ Julianadorp en VIP Purmerend vrij eenvoudig verslagen. In de kwart finale tegen LOVOC uit Loosdrecht speelde Alvoco bijna elk punt volgens het boekje in aanvallen over drie speelsters, afgerond met een smash. De halve finale tegen rivaal Simokos uit Bovenkarspel was een spannende strijd. De ontlading was dan ook groot toen wederom gewonnen werd. 

Het scenario waar op gehoopt was, werd een feit: een finale tegen het vermaledijde Dinto uit Warmenhuizen. In de regiocompetitie waren het steeds de mooiste en spannendste wedstrijden, dit jaar telkens verloren door Alvoco. Deze keer mocht Alkmaar weer niet winnen. De batterij was leeg en bij Dinto nog niet, zodat zij uiteindelijk kampioen werden met 6-25 en 2-25.

20130624 alvoco cmv team tweede

Pin It
Bekeken: 1415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/