Broek op Langdijk, 23 mei 2013. De D1 Meiden van csv BOL uit Broek op Langedijk zijn de grote winnaar van de Toyota Teamauto actie. Speelster Iris Bakker (12) wist met haar ontwerp de meeste stemmen te behalen en versloeg ruim 8.000 andere deelnemers. De Teamauto actie is onderdeel van ‘Veilig Uit & Thuis’, de landelijke campagne van Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Toyota die sportende kinderen, ouders en overige verkeersdeelnemers bewust maakt van gevaarlijke verkeerssituaties. Op  woensdag namen zij de door henzelf ontworpen Teamauto in ontvangst. Zij mogen een jaar lang rondrijden in een bijzondere Toyota Prius Wagon; de auto is compleet bestickerd met het ontwerp van Iris. 

“Ik denk dat we flink indruk maken als we volgend seizoen met onze Teamauto bij de club van de tegenstander aan komen rijden”, zegt Iris Bakker. De gelukkige winnares had de grootste moeite om de winst niet vooraf aan haar team te verklappen. “Een paar dagen geleden hoorde ik dat mijn ontwerp had gewonnen. Maar omdat het team van niks mocht weten moest ik mijn mond houden. Dat was erg moeilijk want ik zie ze heel vaak. Dan hoorde ik iemand van mijn team zeggen dat we toch nooit zouden winnen en dan dacht ik, je moest eens weten!”

De concurrentie voor het ontwerp van Iris was groot; alleen al in Noord-Holland werden er maar liefst 828 Teamauto’s ontworpen.  De vijftig mooiste ontwerpen werden genomineerd. De genomineerde teams hadden twee weken de tijd om de meeste stemmen te verzamelen voor hun Teamauto. De ontwerpactie is een onderdeel van de meerjarige campagne Veilig Uit & Thuis van VVN en Toyota Nederland. De campagne richt zich op het verbeteren van de verkeersveiligheid op en rondom sportclubs in Nederland.

Foto's: Iris Bakker en haar team bij de auto met eigen ontwerp

 

 

Pin It
Bekeken: 1474x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/