Alkmaar, 23 mei 2013. Na de zeer succesvol verlopen GigantenGames 2009, waar een paar honderd kinderen met een verstandelijke beperking kennis gemaakt hebben met alle G-sporten en sportverenigingen in en rond Alkmaar, organiseert de Alkmaarsche Mixed Hockey Club dit jaar, voor de 4e keer inmiddels, het Giganten Games G-Hockey Toernooi, voor beginnende en iets verder gevorderde G-hockey jeugdteams uit heel Nederland. Het wordt weer een gezellige dag bij de 100-jarige hockeyclub, waarop de G-Hockey centraal staat tijdens de gelijktijdige en bruisende jongste jeugddag. Dit is ook een jaarlijks terugkerend evenement. Het geheel wordt een dag met gigantische spelletjes, een gigantische lunch, een gigantische hockeyclinic met Felix en de 3G's en een gigantische prijsuitreiking voor alle teams.

Aangezien het G-hockeyteam voor volgend jaar op zoek is naar nieuwe leden, willen AMHC kinderen met een verstandelijke beperking de hockeysport laten zien en zoveel mogelijk laten ervaren. Onder begeleiding van enthousiaste trainers en begeleiders gaan de spelers en speelsters er een schitterende dag van maken. Geïnteresseerde kinderen met een verstandelijke beperking tussen de 8 en 18 jaar, hun ouders/opvoeders en/of begeleiders, kunnen 8 juni dan ook langskomen en zich laten uitdagen mee te doen.

Wie niet bij de Games kan komen maar wel interesse heeft, kan op woensdagen tijdens de training van 17.00 tot 18.00 uur op veld 1 komen kijken en ook geheel vrijblijvend meedoen. Meer informatie is te vinden op de website van AMHC.

Pin It
Bekeken: 1539x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/