Alkmaar, 21 mei 2013. Op zondag 2 juni en vrijdag 7 juni om 20.00 uur speelt de Alkmaarse theatergroep Ons Ding 'Waarom vloog je van ons heen in je jetplane'. De voorstelling is respectievelijk te zien op het terras van Theater De Beun in Heiloo en bij De Uilenvanger bij Bergen aan Zee. Het toneelstuk is geschreven door Marije Gubbels. Het verhaal gaat over de vier toegewijde John Denver-fans Claudia, Emily, Ans en Louise. Allen ooit eens flauwgevallen bij een concert en bijgekomen bij de EHBO-post. De apostelen worden gespeeld door Myrthe Schuuring, Norine Haps, Mirjam Pels en Anke Wisselink. Lieke Timmerman regisseert en Gert Eijkel verzorgt de muzikale begeleiding.

Het verhaal: De vier John Denver-fans besloten ooit tot de oprichting van John's Apostelen, een fanclub annex werkgroep die zich inzet voor de Wereld en Haar Behoeftigen, in navolging van John. Gebutst door het leven, maar niet kapot te krijgen. Want zij hebben een Missie. Zij hebben John. En door John en met John en in John zullen zij de wereld redden... of ten onder gaan. De voorstelling is vriendelijk en gezellig, over een hele vriendelijke, gezellige, warme en integere John Denver-fanclub. Natuurlijk ontbreken de songs van John niet. En... meezingen mag!

Er zijn 40 kaarten beschikbaar per voorstelling. Prijs is 15.00 euro inclusief consumptie en snack. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Theatergroep Ons Ding. Verder zullen John's Apostelen op 6 juli  bij GGZ NHN Heiloo zijn, en op 21 september op een voor alsnog geheime locatie 'ergens in Heiloo/Alkmaar'.

Pin It
Bekeken: 1830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/