Vorige week is bij sportcomplex Hoornse Vaart begonnen met de sloop van het Outdoorpark. Het park heeft zeven jaar bestaan, maar inmiddels zijn de palen verrot.

Begin april van dit jaar bleek tijdens een inspectie dat de palen op de hoge niveaus zodanig ernstig waren aangetast door schimmel en houtrot dat het park na de winterstop niet meer kon openen. In de zomer van 2015 waren er ook al tekenen geweest dat het park last had van houtrot; naar aanleiding daarvan riep Alkmaar Sport dan ook de hulp van twee bureaus ingeroepen om de aantastingen in kaart te brengen. Uit de rapporten die daaruit volgden bleek dat de veiligheid van de bezoekers niet meer kon worden gegarandeerd.  Alkmaar Sport gaat zich vanaf nu vooral richten op obstacle runs in plaats van klimmen. (foto: archief)

Pin It
Bekeken: 5306x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/