Alkmaar, 14 mei 2013. In de week van 20 tot en met 26 mei heeft Theater De Vest drie activiteiten op de agenda staan. Op vrijdag 24 mei is er van 12:00 tot 13:00 uur een Kaasmarktconcert bij te wonen in de Grote Kerk. Om diezelfde vrijdag, om 19:00 uur, viert het theater het 12,5-jarige bestaan van Cultuurplein Alkmaar, samen met de Grote Kerk, het Stedelijk Museum, Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard. Alle partners trakteren bezoekers op een avond vol kunst en cultuur. 'Het Cultuurplein als poort tot cultuurbeleving, met als uitsmijter een bijzonder kaarslichtconcert in de Grote Kerk: het cadeau aan de stad '. Op zaterdag 25 mei om 18.00 uur geven Wilma Bakker & Eric Lensink hun dinnershow La Dietrich in de Pleinzaal van het theater zelf.

Het Schnitger orgel van de Grote Kerk Alkmaar staat wereldwijd bekend als uniek instrument. Tijdens de gratis toegankelijke Kaasmarktconcerten kunnen Alkmaarders én toeristen een half uur genieten van het indrukwekkende spel van de organisten op dit prachtige instrument. Stadsorganist Pieter van Dijk heeft de serie Kaasmarktconcerten samengesteld.

Tijdens het de jubileumviering zingt chansonnière extra ordinaire 'La Sirène'. De Pleinzaal is dan omgetoverd tot een Nachtclub uit de jaren twintig voor een vlucht naar de obscure onderwereld van de zwart-wit cinema uit de jaren 40 en 50. La Sirène laat zich op haar reis naar het einde van de nacht begeleiden door maniac en pianist Roberto Alfredo.

La Dietrich vindt plaats in een prachtige nachtclubsetting. De dinnershow is een (her)beleving van de magie van de meest legendarische filmdiva van de 20e eeuw: La Dietrich. In een Tour de Chant neemt ze de luisteraar mee van Berlijn naar Hollywood, Las Vegas en Parijs, versterkt door uniek filmmateriaal en scènes uit haar turbulente leven. Inclusief 'Asperge menu', verzorgd door Grand Café De Studio.

Meer informatie op de website van Theater De Vest.

Pin It
Bekeken: 1442x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/