Alkmaar, 10 mei 2013. In de Plein Zaal van Theater De Vest zijn in mei en juni twee bijzondere jeugdtheatervoorstellingen geprogrammeerd. Op zondagmiddag 12 mei speelt Jeugdtheater Sonnevanck de mooie voorstelling 'Goud' en op zondag 2 juni is er de prachtige voorstelling voor kinderen en volwassenen van BEER muziektheater: 'ik ben niet bang'. Theater De Vest prijst 'Goud' aan als moederdagtip. Het een muzikaal sprookje voor kleuters vanaf 4 jaar, naar het Grimm sprookje 'De Visser en zijn vrouw'. De voorstelling gaat over een van de meest actuele thema's van deze tijd: hebzucht. Op een dag mag Jacob, die met zijn ouders in een krakkemikkig hutje woont, met zijn vader mee vissen en hij vangt een grote vis... die kan spreken. Als Jacob hem spaart, zal de vis al zijn wensen vervullen. Jacob's ouders zijn eerst achterdochtig, maar raken ook bedwelmd door de rijkdom. De voorstelling wordt gespeeld, verteld en gezongen door een zangeres en een marimbaspeler.

BEER muziektheater brengt op zondag 2 juni "Ik ben niet bang" voor iedereen vanaf 8 jaar, naar het gelijknamige boek van Niccolò Ammaniti. De voorstelling is door de NRC uitgeroepen tot 'Beste Jeugdtheatervoorstelling van 2011', was winnaar van de Zilveren Krekel en genomineerd voor de Gouden Krekel. "Ik ben niet bang' is een zinderende thriller. De 9-jarige Michele Amitrano woont met zijn 5-jarige zusje Maria in het piepkleine Zuid-Italiaanse gehucht Acqua Traverse. Op een dag ontdekt Michele een ruïne en golfplaten bedekt gat in de grond, met daarin een bl;eek, vies en uitgemergelde jongen, even oud als hij. De voorstelling is ook heel geschikt voor volwassenen.

Pin It
Bekeken: 1522x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/