Alkmaar/Heiloo, 10 mei 2013. Op zaterdag 8 en zondag 9 juni laten de junioren van musicalvereniging Oberon uit Alkmaar met de musical Fame een verbeelding zien van hun reis naar roem en bekendheid. Dit doen ze in theater De Beun te Heiloo, een plaats waar een groot deel van de leden vandaan komt. Deze kinderen in de leeftijd van 9-14 jaar hebben allemaal talent en dat willen ze graag aan u laten zien. De musical is gebaseerd op de bekende film uit 1980. Het vertelt het verhaal van een groep jongeren die auditie doet bij de Hogeschool voor de Kunsten en laat al hun hoogte- en dieptepunten zien gedurende de vier jaar dat de opleiding duurt. Door de overbekende muziek van Fame, die gebruikt wordt als thema door de hele musical heen, is het een snelle, inspirerende uitvoering geworden.

Meer informatie is te vinden op de website van Oberon Theater. Kaarten kosten 13,50 euro. Bij afname van 10 kaarten of meer geldt een korting van 2,50 per toegangskaart.

Pin It
Bekeken: 1491x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/