Alkmaar 9 mei 2013. Een heel weekend lang drie van de beste livebands van Nederland op de planken bij Victorie. Op vrijdag 17 mei staan De Kift en Stuurbaard Bakkebaard op de bühne en op zaterdag 18 mei is het de beurt aan Beef. Fanfare- punkband De Kift staat voor de tweede keer dit seizoen in Podium Victorie. De band bestaat 25 jaar en duikt de archieven in; de albums Vlaskoorts (1999) en Koper (2001) worden deze avond voor de allerlaatste keer integraal ten gehore gebracht. Dit keer met support van Stuurbaard Bakkebaard, die net hun nieuwe plaat 'Boys Do Cry' hebben uitgebracht.

Beef is weer helemaal terug. Ze behaalde de afgelopen tien jaar successen met optredens op Pinkpop, Lowlands en het winnen van een Zilveren Harp. Zo stond de band vorig jaar op de Zwarte Cross en speelde bekende hits als Late Night Sessions, Alice en de reggae Krezip-cover I Would Stay. Van rock naar reggae, van rocksteady naar ska, alle nummers van Beef zijn even dansbaar. Zanger Pieter Both is blij met de rentree: 'Te gek dat het vuur weer brandt, we kijken met zijn allen nu al enorm uit naar de clubshows!' Na Beef is er nog de 'Reggae Afterparty'. 

Op vrijdag 17 mei beginnen de optredens om 20:30 uur. Op zaterdag 18 mei om 19:30 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Podium Victorie.

Pin It
Bekeken: 1594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/