Alkmaar/Oudorp 9 mei 2013. Binnenkort start bij Wijkcentrum De Oever in Oudorp een nieuwe serie tafelgesprekken van De tafel van één. Dit zijn gesprekken tussen vrouwen die langere tijd niet gewerkt hebben en graag weer aan de slag willen met werk of een opleiding. Na de vijf gesprekken kunnen de vrouwen bij Inova en Inzet uitzendcombinatie terecht voor ondersteuning en begeleiding bij het vinden van vrijwilligers- en betaald werk, cursussen, opleidingen of het starten van een eigen onderneming. De eerste bijeenkomst is op woensdag 29 mei van 9:30 tot 11:30 uur. De andere data zijn: 5 juni, 12 juni, 19 juni en 26 juni. Kijk voor meer informatie en aanmelden -hier-. Deelname is gratis.

In 14 gemeenten in Nederland deden al bijna 2000 vrouwen mee. Een oud-deelneemster vertelt "Na de tafelgesprekken kom je in actie. Doordat je bewuster bezig bent met wat je echt waardevol en belangrijk vindt. Je leert anders te kijken en zet daadwerkelijk een volgende stap."

Pin It
Bekeken: 1879x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/