Alkmaar, 9 mei 2013. Op zaterdag 4 mei hebben 24 chauffeurs van oldtimers ruim 80 bewoners van verzorgingstehuizen De Nieuwpoort en De Vleugels uit Alkmaar opgehaald voor een prachtige rit. Dit jaar ging er een speciale chauffeur mee, een aantal bewoners hadden de eer om met burgemeester Piet Bruinooge in de oldtimer mee te mogen rijden. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders heeft deze ritten georganiseerd naar aanleiding van een match op de maatschappelijke beursvloer van De Waaier in het AFAS stadion eind vorig jaar. De bewoners van de verzorgingstehuizen hebben met volle teugen genoten en waren, zoals ieder jaar, erg dankbaar. Eerst was De Nieuwpoort aan de beurt, met een rit langs onder andere Heiloo en Egmond. De tweede rit met De Vleugels reed burgemeester Piet Bruinooge mee in een Jaguar S-Type. Eerder dit jaar reikte Bruinooge 'De Bronzen Waaier', dé prijs voor maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar van stichting De Waaier, uit aan Theo en Leonie Snijder.

Op De Beursvloer van De Waaier eind 2012, is de match gelegd tussen Snijder Incasso en de twee verzorgingstehuizen. Snijder is inmiddels wel ervaren in de organisatie van de oldtimerritten. Zo heeft zij 27 april nog een mooie rit gemaakt met 80 bewoners van 't Rekerheem en Esdégé Reigersdaal in Heerhugowaard.

Foto's: Burgemeester Piet Bruinooge klaar voor vertrek en poserend samen met Theo en Leonie Snijder.

20130509 oldtimerrit snijder

20130509 oldtimerrit snijderbruinooge

Pin It
Bekeken: 1310x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/