Alkmaar, 3 mei 2013. De Alkmaarse rechtbank heeft gisteren Raymond B. (28) veroordeeld voor verkrachting waarvoor hij reeds bekend heeft. Hij krijgt 32 maanden gevangenisstraf en moet een schadevergoeding doen aan het slachtoffer. Raymond B. is echter voortvluchtig en voor alsnog onvindbaar. Tot voor kort was hij te vinden bij de daklozenopvang. De veroordeling was het sein voor de politie om nog eens extra op zoek naar de aan alcohol en drugs verslaafde dakloze met opvallende gouden tand.

Raymond B. zag het, toen 17-jarige, slachtoffer in de nacht van 17 augustus 2011 fietsen en ging haar achterna. Op de Zijperstraat kon hij haar te pakken krijgen en verkrachtte haar vervolgens in de struiken. Hij dreigde met geweld als ze zou schreeuwen. Voor hij weg reed vroeg hij haar telefoonnummer. Het meisje heeft dit ook in zijn telefoon getoetst. Later die nacht heeft B. haar nog gebeld. Zij was toen bij haar toenmalige vriend, nummerherkenning zorgde ervoor voor extra bewijs.


DNA-onderzoek leerde dat B. de dader was.

Pin It
Bekeken: 1461x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/