Alkmaar/Rotterdam, 3 mei 2013. Op maandagavond 29 april hielden agenten drie verdachten op heterdaad aan vanwege mogelijke betrokkenheid bij een straatroof bij het Museumpark. Het onderzoek leidde de politie naar nog twee verdachten die op dinsdag- en donderdagmiddag 2 mei werden aangehouden. Bij het Museumpark werd op maandagavond een 26-jarige Rotterdammer van zijn fiets beroofd door een groepje van vijf jongens. De politie kon vrij snel drie verdachten, jongens van 17 en 18 jaar uit Rotterdam en Alkmaar, in de omgeving aanhouden.

Omdat de beroving door een groepje van vijf was gepleegd, richtte het onderzoek zich ook op het vinden van de laatste twee verdachten. Dit onderzoek resulteerde in de aanhouding van een 17-jarige Capellenaar op dinsdag 30 april en een 14-jarige Rotterdammer op donderdag 2 mei. De vijf jongens werden op donderdag en vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De twee 18-jarigen zijn door de rechter-commissaris voor 14 dagen in bewaring gesteld, de drie minderjarigen werden door de rechter-commissaris op vrije voeten gesteld. Ze zullen zich tezijnertijd allemaal moeten verantwoorden voor de rechter.

Pin It
Bekeken: 1085x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/