Alkmaar, 29 april 2013. Met een clinic en een wedstrijd van de zaalvoetbalacademie als voorprogramma en het in het zonnetje zetten van de vrijwilligers tijdens het feest met DJ achteraf, was de stemming op zondag al goed. Maar de vrouwen van Plubos zorgden met een ruime zege op het Amsterdamse AORC voor een waar feest in sporthal de Meent. Het veelkoppige publiek kreeg een aantrekkelijke, stevige pot te zien met veel doelpunten. De teams lieten een mooi staaltje promotie van vrouwenvoetbal zien. Met deze overwinning steeg de Alkmaarse ploeg nog een plaats op de ranglijst en sluit daarmee de competitie af met een achtste plek. AORC eindigde samen met Dansschool Biersteker op de laatste plaats.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Plubos op voorsprong dankzij Mirjam van Dijk en bouwde vervolgens de score uit tot 3-0. Zowel Brigitte Pluijmers als Natalja Boerdijk,  scoorden uit een voorzet van Amy Visser. Voor Boerdijk was dit haar welverdiende eerste doelpunt van het seizoen. De ploeg zakte even in en AORC profiteerde. Binnen korte tijd vielen er twee tegengoals, waardoor de spanning in de wedstrijd terug was. De Amsterdamse meiden wilden heel graag revanche van de verloren thuiswedstrijd en zagen mogelijkheden ook, maar meer goals vielen er voor AORC niet. Keepster Nanouk Groentjes stak in wereldvorm en redde nog een aantal verrassende schoten. De 4-0 werd binnengetikt door Amy Visser zelf.

De inmiddels goed op elkaar ingespeelde verjongde ploeg had een topavond en maakte dit keer wel veel gecreëerde kansen af. De teller liep op tot 7. In de tweede helft scoorde Visser nog een keer en met een solo langs de zijlijn bracht Deborah Cordes de stand op 6-2. Het zevende doelpunt was van Bianca Webeling. Coach Ron Admiraal was duidelijk in zijn sas en liep trots van het veld.

Pin It
Bekeken: 1070x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/