Alkmaar, 27 maart 2012. Woensdag 6 maart had basisschool Bello uit de Stationsbuurt meegespeeld aan de voorronden van het AH schoolvoetbaltoernooi in Alkmaar, georganiseerd door het Sportbureau Alkmaar en Alcmaria Victrix. Hoewel de voetballertjes van Bello uit de groepen 7 en 8 moedig hadden gestreden, werden ze geen poulewinnaar maar kregen uiteindelijk wel als allereerst in Nederland de bijzondere 'KlasseCup!', aangeboden door de KNVB en Albert Heijn. Bij de Cup zaten kaartjes voor de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Estland op 22 maart. De winnaars van Jenaplanschool Bello kregen naast kaartjes ook een belangrijke rol toebedeeld. Aan hen was de eer op de middenstip met de KNVB-vlag wapperen, zoals dit voorafgaand aan wedstrijden altijd gedaan wordt.

De KlasseCup! is een prijs die in het leven werd geroepen om ook het team die het beste invulling geeft aan alle aspecten rondom AH Schoolvoetbal te belonen. Dan hebben we het niet alleen over voetbal, maar ook over trots, de hele klas, gezond, plezier en respect. Met andere woorden we gaan met de KlasseCup! ons richten op het belonen van goed gedrag. Vorig jaar sloten Albert Heijn en de KNVB een samenwerking rond het bestaande Schoolvoetbal. De komende periode wordt er meer zichtbaar van deze samenwerking. Zo worden de Middencirkel Mascottes tijdens komende interlands van het Nederlands Elftal ingevuld door leerlingen die deelnemen aan AH Schoolvoetbal.

20130327 bello wk kwali

 

Pin It
Bekeken: 1099x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/