Alkmaar, 20 maart 2013. De afdelingen van de Partij van de Arbeid in Alkmaar, Graft-De Rijp en Schermer hebben op dinsdag 19 maart besloten per 1 april samen te gaan. Door deze fusie kunnen de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in november 2014 beter op elkaar worden afgestemd. Leden zullen de lijsttrekker voor die verkiezingen kiezen. De afdeling het Alkmaar/Graft-De Rijp/Schermer, afgekort AGS tot de nieuwe gemeente een naam heeft. Er is een nieuw bestuur gekozen met bestuursleden uit alle drie gemeenten; Hans Meijer uit Alkmaar is voorzitter.

Ook stelde de vergadering een onafhankelijke commissie in, die de kandidatenlijst voor de raadsverkiezingen gaat voorbereiden. Voorzitter Hans Spekman beraadt zich nog over het in een aantal plaatsen toevoegen van niet-leden. Verder is er een commissie gevormd die een verkiezingsprogramma gaat opstellen. Deze zal organisaties in alle drie gemeenten vragen om standpunten aan te dragen, zodat iedere inwoner inbreng heeft.

De PvdA-AGS zal op zaterdag 20 april met enig feestelijk vertoon voor het eerst naar buiten treden. In aanwezigheid van landelijke, regionale en lokale PvdA-prominenten zal de nieuwe afdeling worden gelanceerd in het oude, 17e eeuwse raadhuis van De Rijp. Alkmaarse leden van de afdeling krijgen vooraf een excursie door de andere gemeenten. 

Pin It
Bekeken: 1193x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/