Zondag 25 september verzorgt muziekgezelschap Paradiya een concert in de kas van Hortus Alkmaar. Met de muziek van Paradiya komen werelden samen en kunnen de bezoekers genieten van klanken vanuit eeuwenoude tradities.

De muziek van Paradiya brengt de warme klanken van de Indiase bansuri (bamboefluit) en de West-Afrikaanse kora (harp) samen. De instrumenten zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, hout, dierenvellen en kalebassen. Een deel van het repertoire leunt op klassieke West-Afrikaanse melodieën, bij andere nummers laat de rijke invloed van de Indiase traditie zich gelden. De diverse muzikale achtergronden zorgen voor een interessante mix.

Paradiya wordt gevormd door Kees van Boxtel, die zich verdiepte in de Indiase raga’s en Albert Distelbrink, die zich het repertoire van de West-Afrikaanse kora eigen maakte.

Het concert duurt van 15.00 tot 16.45 uur, inclusief 15 miniten pauze. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5669639. Meer informatie is te vinden op www.hortusalkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 3414x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/