Dinsdagavond 4 oktober 2016 gaan Karin en Robert Gilhuijs op brede school De Pauw, Jan Ploegerlaan 1a in De Rijp van start met een cursus meditatie. In vijf lessen worden de deelnemers meegenomen op een reis door lichaam en geest.

Het is een cursus waarbij de deelnemers aan de hand van meditatieoefeningen leren balans te krijgen in lichaam en geest en inzicht krijgen in de blokkades die hen geheel of gedeeltelijk blokkeren. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen en de verschillende lichtsymbolen, waarbij men de verdieping en innerlijke rust gaat opzoeken. Ervaring met meditatie is niet nodig.

De cursusdata zijn 4, 11, 18, 25 oktober en 1 november. Elke bijeenkomst duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. Verdere informatie is te vinden op www.karoszorg.nl of via 0223-522149.

Karin Gilhuijs-Sneekes is docent en bloesemtherapeute en duidt vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen en engelen-readings. Daarnaast geven zij samen spirituele life coaching en begeleiden zij nieuwetijds-kinderen in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording.

 

 

Pin It
Bekeken: 4082x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/