Alkmaar, 7 maart 2013. Na de recente benoeming van Coen Aalders als Gemeentesecretaris/ Algemeen Directeur heeft de gemeente Alkmaar nu ook de overige drie posities in de directie ingevuld. Daarmee is het team compleet. De ervaren verandermanagers en bestuurders Wendy Pelk en Lotte de Jong komen van buitenaf de Alkmaarse gelederen versterken. Jos Krieckaert vormt de enige interne benoeming in de nieuwe directie. Burgemeester Piet Bruinooge: "Ik ben er trots op dat we het directieteam compleet hebben en daadwerkelijk kunnen gaan bouwen. Het is een veelzijdig en bevlogen team, met veel ervaring op verschillende terreinen." 

Lotte de Jong (52) heeft veel gewerkt in politiek en bestuurlijk veranderende omgevingen. Ze is nu nog Algemeen Directeur/secretaris van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel. Wendy Pelk (53) is een ervaren verandermanager in de publieke sector. Zij is nu nog Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur in Boskoop, en heeft een directiefunctie verbonden aan Alphen aan de Rijn. Jos Krieckaert (60) heeft zeer ruime ervaring in tal van leidinggevende functies binnen de Gemeente Alkmaar. Hij is waarnemend gemeentesecretaris en lid van het interim directieteam. Op 1 mei gaat het directieteam daadwerkelijk van start.

Met de inzet van De Doorbaak transformeert de gemeente Alkmaar de komende periode naar een netwerkorganisatie met als onderdeel het directiemodel. Voor het eerst is in Alkmaar sprake van een vierhoofdige directie, die de spil vormt. Het totaal aantal managementfuncties is gehalveerd naar veertig. De nieuwe vorm maakt dat Alkmaar een moderne, toekomstbestendige en burgergerichte gemeente is, die kan inspelen op de voortdurend veranderende vraag en behoefte uit de stad.

 

Pin It
Bekeken: 2080x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/