Alkmaar, 6 februari 2013. Op vrijdag 8 februari delen VVD Statenleden van Noord-Holland, tijdens hun jaarlijkse taartenactie, persoonlijk vele taarten uit aan personen en organisaties in Noord-Holland die iets bijzonders voor de gemeenschap doen of hebben gedaan. Met de VVD Taartenactie, die rondom Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio. De VVD Taartenactie vindt dit jaar voor het zevende opeenvolgende jaar plaats. De VVD deze keer de organisatie van de Alkmaarse Roze Week in het zonnetje zetten. De taarten worden vrijdag om 16 uur uitgereikt aan Arjan Dijkman in de Vestibule. Arjan Dijkman is zakelijk leider van de Roze Week Alkmaar.

De VVD in Noord-Holland wil hiermee aandacht schenken aan het belang van sociale cohesie. Sociale binding is immers van groot belang voor een goed functionerende samenleving. De VVD laat met deze actie haar waardering blijken voor projecten, initiatieven of persoonlijke inzet, die een positieve invloed hebben op de leefbaarheid en/of leefomgeving van Noord-Hollanders. Tijdens deze actie worden niet alleen vele vrijwilligers in het zonnetje gezet, maar ook diverse mensen die op professionele basis zich op een bijzondere manier inzetten voor een gemeenschap in Noord-Holland. De actie wordt georganiseerd door de VVD, maar de mensen die een taart ontvangen zijn veelal geen VVD-ers. Noord-Hollanders blijken zich op vele terreinen in te zetten om saamhorigheid en leefbaarheid in hun directe omgeving te bevorderen.

 

Pin It
Bekeken: 1585x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/