Alkmaar, 11 januari 2013. Op zaterdag 12 januari speelt het eerste team van rolstoelsportvereniging V.I.O.S. '82 uit Alkmaar in de Hoornse Vaart twee thuiswedstrijden in de Nederlandse A-divisie rolstoelbasketbal. Onder leiding van coach Peter Dassen probeert het team de uitstekende prestaties van de afgelopen drie jaar te evenaren. De jonge ploeg speelt voor het tweede jaar in de A-selectie. V.I.O.S. '82 heeft dit seizoen nog niet gespeeld tegen beide ploegen, dus het wordt interessant om te zien hoe de onderlinge verhoudingen liggen. Toeschouwers zijn van harte welkom om te komen kijken naar de wedstrijden op topniveau.

Tussen 11.00 en 15.00 uur worden acht wedstrijden gespeeld. Elke wedstrijd bestaat uit vier periodes van tien minuten. V.I.O.S. '82 speelt zelf twee wedstrijden. Op papier treft de ploeg relatief eenvoudige tegenstanders. Om 11.00 uur begint de wedstrijd tegen BC Verkerk uit Zwijndrecht, dat 6e staat in de tussenstand. Om 14.00 uur speelt de Alkmaarse ploeg tegen hekkensluiter Achilles '71 uit Eindhoven. De toegang tot de sporthal is gratis. 

Pin It
Bekeken: 1388x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/