Alkmaar, 20 november 2012. Maandagavond is rond half twaalf een automobilist tegen de spoorweginstallatie op de Helderseweg gebotst. Vermoedelijk reed de bestuurder te hard op het moment dat hij de macht over het stuur verloor. Hij botste tegen de signaleringspaal van de spoorwegovergang en schoot vervolgens door, schampte de eerstvolgende lantaarnpaal. De auto raakte zwaar beschadigd aan de rechter voorkant en volgens omstanders werd de bestuurder bij het ongeval half uit zijn auto geslingerd. 

De brandweer moest erbij aan te pas komen om de man uit zijn auto te knippen. Een ambulance heeft hem met voor alsnog onbekend letsel naar het ziekenhuis afgevoerd. Personeel van ProRail kwam op het incident af om de schade op te nemen, in verband met de veiligheid van de spoorwegovergang.

 

Pin It
Bekeken: 1718x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/