Alkmaar, 09 november 2012. In de nacht van donderdag op vrijdag hebben in de Vroonermeer een aantal auto's in brand gestaan. Rond kwart voor twee werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand in de Annie MG Schmidtstraat. Toen de brandweer daar aankwam stonden twee auto's in lichterlaaie en werd een derde auto al door vlammen en hitte geraakt. De brandweer kon uiteindelijk niet voorkomen dat ook een vierde auto schade opliep, voornamelijk door stralingswarmte. Buurtbewoners en eigenaren van de getroffen voertuigen werden gewaarschuwd. Dat viel nog niet mee want de eigenaar van één van de auto's voelde er niet veel voor om om twee uur 's nachts uit het bed te komen en de deur open te doen.

Brandstichting is de waarschijnlijke oorzaak van de brand. Vrijdagochtend vroeg is door een medewerker van het Forensische Opsporings- team van de politie onderzoek gedaan naar de autobranden. Daarbij kwamen ook de verdwenen kentekenplaten van één van de auto's te voorschijn. De witte auto bleek echter een blauwe Citroen Saxo te zijn.

 

Pin It
Bekeken: 1804x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/