Castricum, 02 augustus 2011. Maandagavond zijn bij een explosie op een speedboot op het Alkmaardermeer negen mensen gewond geraakt. Alle slachtoffers hoorden bij twee families uit de Schermer. Twee mensen, één volwassene en één kind zijn met ernstige brandwonden naar het brandwondencentrum in Beverwijk gebracht. de zeven anderen, waaronder vier kinderen, zijn met eerste- en tweedegraads brandwonden andere ziekenhuizen gebracht. De speedboot ontplofte toen geprobeerd werd de motor te starten. De brandweer was zeer snel op de plek des onheils aanwezig omdat er net op dat moment in de buurt geoefend werd.

Bij de explosie raakten nog twee andere boten die ook in jachthaven De Woudhaven lagen beschadigd, de speedboot is gezonken. Vanochtend wordt geprobeerd met een ponton de motor omhoog te halen, omdat die zou mogelijk meer informatie kunnen verschaffen over wat de explosie heeft veroorzaakt.

 

Pin It
Bekeken: 3467x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/