Stadsdichter Annek Groot houdt 18 augustus van 10.00 tot 12.00 uur de fantastische schrijfworkshop ‘Poëzie van het Fantastische Woord’ in de bibliotheek van Heerhugowaard. Iedereen die van schrijven houdt maar meer creativiteit wil, of niet weet waar te beginnen met dichten is van harte welkom.

Het wordt een gezellige, leerzame en creatieve ochtend, waarin deelnemers met verschillende korte oefeningen variatie in hun teksten leren aanbrengen, buiten de kaders leren denken en de fantasie de vrije loop kunnen laten.

De resultaten van de oefeningen worden plenair besproken, waarbij je niet alleen tips van Annek krijgt, maar ook elkaar kan helpen. Uitgangspunt is ‘het Fantastische Woord’ en dat sluit aan bij het gelijknamige dichtersfestival dat op 22 augustus in het stadshart van Heerhugowaard plaatsvindt. 

Deelname aan de workshop bedraagt € 10 inclusief materiaal en koffie of thee. Aanmelden kan via de activiteitenagenda op Bibliotheekkennemerwaard.nl.

Pin It
Bekeken: 4225x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/