De realisatie van de nieuwe hellingbaan bij de ingang van winkelcentrum de Mare, ter hoogte van de Van Haren, gaat na de zomer van start. Hierbij wordt ook direct de openbare lift verwijderd.

Na overleg met de Vereniging van Eigenaren en verzoeken van omwonenden heeft het college vorig jaar besloten geld beschikbaar te stellen om de lift te vervangen door een rollator-vriendelijke hellingbaan op de plek waar nu een trap ligt. De huidige lift is niet gebruiksvriendelijk en heeft regelmatig storingen. Met de hellingbaan verbetert de toegankelijkheid van het winkelcentrum vanaf de zijde van het Rekerheem.

Medio september starten de werkzaamheden. Bezoekers moeten dan via de andere ingangen het winkelcentrum binnen. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot begin december.

Donderdag 20 augustus tussen 16.00 en 18.00 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats in het Rekerheem. Projectmedewerkers zijn dan namens de gemeente aanwezig omvragen over de hellingbaan te beantwoorden. Tekeningen van de hellingbaan zijn al vanaf 5 augustus in de hal van het Rekerheem te bekijken.

Pin It
Bekeken: 5127x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/