Op de grens van de Egmonder- en de Bergermeer bij de Bosmolen aan de Kolonel Sneepweg wordt zondag 16 augustus een prachtig landelijk zomerfestijn gevierd, ter gelegenheid van het 450-jarig bestaan van deze polders. 

De dag begint om 10.00 uur met een boerenontbijt aan lange tafels. Veel Vrienden van de BEM hebben zich inmiddels aangemeld. Nu kunnen ook anderen zich opgeven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Er is plek voor 200 personen. Het ontbijt kost € 7,50, voor Vrienden € 5, Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een overdekte locatie.

Het BEM-zomerfestijn wordt een gezellige boerenmarkt met een brocante, een terras met livemuziek, veel kindervermaak en natuurlijk boerderijdieren. Iedereen is uitgenodigd er een gezellige beestenboel van te maken. Alledaagse dieren of juist bijzondere, ze zijn allemaal welkom. Wel vooraf even melden graag.

Ook oude en het moderne machines uit de polders zijn welkom. Een oude trekker of hooihopenlader die nog goed loopt kan zo in het zonnetje gezet worden. (foto: BEM 450 jaar Facebook)

Pin It
Bekeken: 3894x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/