Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Diversen

Zwemschool "de Badkuip" wordt ZwemCentrum Alkmaar

zwembad de badkuip logoAlkmaar, 16 september 2013. Zwemschool "de Badkuip" zal vanaf 1 januari 2014 worden overgenomen door ZwemCentrum Alkmaar. De huidige eigenaren, Rob en José stoppen dan met hun actieve zwemlesloopbaan en gebruiken de komende maanden om de overgang vlekkeloos te laten verlopen. ZwemCentrum Alkmaar zal per 1 oktober al een deel van de exploitatie overnemen. "Wij hebben in het toekomstige nieuwe ZwemCentrum Alkmaar veel vertrouwen en herkenning, zeker als het gaat om betrokkenheid, deskundigheid en enthousiasme," aldus Rob en José. ZwemCentrum exploiteert zwembaden in Dalfsen, Zuidhorn en ook per 1 januari 2014 Mechelen. Het onderscheidt zich door zwemles te geven met de EasySwim, een drijfpak dat een goede positie oplevert in het water door andere plaatsing van drijvers op de borst en rug.

Peppy de pinguin lost de kikker van De Badkuip af als mascotte en zal prominent aanwezig zijn in het zwembad, waar les gegeven wordt voor de diploma's ABC van de ENVOZ, dat valt onder de STA en erkenning heeft in meer dan 20 landen. Daarbij hoort ook reddend zwemmen. Groepjes bestaan uit maximaal zes kinderen en de instructeur gaat ook het water in. Elke kind krijgt een volgkaart waarop ouders de progressie kunnen volgen, maar ouders kunnen ook 'live' kijken.

Op zaterdag 28 en zondag 29 september houdt het Zwemcentrum open huis van 16.00 tot 20.00 uur. Peppy zal er ook zijn. Locatie: Judith Leijsterstraat 12. Er zijn geen wachtlijsten, dus er kan direct begonnen worden op 1 oktober.

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48