Een gezonde wandeling op zondagochtend 5 mei voorafgaand de vele festiviteiten op Bevrijdingsdag? Dat kan in het duingebied rond Egmond aan den Hoef. Zondagochtend kunnen wandelaars onder leiding van IVN-natuurgidsen een kijkje nemen bij het nieuwe stuk natuurgebied, het β€˜Pollenvlak’.

Het Pollenvak ligt langs de Heerenweg ten noorden van Egmond aan de Hoef. Daar heeft PWN onlangs het bollenland omgevormd tot een nieuw stuk natuur. Deelnemers gaan onder meer op zoek naar stinzenplanten. Wat zijn stinzenplanten zijn en hoe ze eruit zien leggen de gidsen van de werkgroep Wimmenummerduinen tijdens de wandeling graag uit. Het parcours gaat gedeeltelijk over smalle paadjes en mul zand, en is dus niet voor iedereen geschikt. Wees er ook op voorbereid met deugdelijk schoeisel.

De gidsen vertrekken om 10:30 uur bij het PWN-informatiebord aan het einde van het Nachtegalenpad. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Een bijdrage van gepast 3 euro wordt op prijs gesteld. Deelnemers zorgen zelf voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat via pwn.nl/duinkaartkopen. Aanmelden kan tot en met zaterdag 4 mei via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op de website van natuureducatievereniging IVN.
Pin It
Bekeken: 80x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/