Donderdag 26 oktober organiseert Link jongerenwerk een spectaculaire Indoor Obstacle Run in sporthal De Mijse in Schermerhorn. Er komt een gigantische stormbaan van meer dan 80 meter waar jeugd vanaf 10 jaar oud zich gratis op mag uitleven en leuke prijzen kan winnen.

Obstacle runs in de natuur zijn zeer populair, net als vooral onder jongeren freerunnen, waarbij juist de bebouwde kom als hindernisbaan gebruikt wordt.  Om iedereen in het buitengebied van Alkmaar de kans te geven aan een evenement met obstakels deel te nemen, plaatst LINK in de herfstvakantie een grote indoorbaan in De Mijse. Zo is de stichting niet afhankelijk van het weer en kan het optimaal voor veiligheid zorgen.

Jongeren kunnen gratis deelnemen. Hoewel het om de lol gaat, mag iedereen drie pogingen doen om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Te winnen is onder andere een Bluetooth-speaker.

Van 14:00 tot 15:00 uur zijn de jongeren van 10 tot 14 jaar aan de beurt en van 15:00 tot 16:00 uur de ouderen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgaaf van naam en ook leeftijd, maar is niet verplicht. Echter, vol is vol.
Bekeken: 2961x