Het college van Alkmaar werkt mee aan nieuwe plannen met het voormalig Ahrendgebouw aan de Picassolaan, wat al jaren leegstaat. Begin dit jaar is het kantoorgebouw gekocht door Boatex Beheer uit Amsterdam. Boatex gaat in het bestaande gebouw circa 32 appartementen realiseren.

Kopers kunnen zelf zowel qua maatvoering als qua afbouwmogelijkheden kiezen uit een aantal varianten. Op deze manier kunnen ze hun woning geheel naar eigen wens indelen en afwerken.

Met deze beslissing stapt het college af van het oorspronkelijke idee om het Ahrendgebouw en de grond ernaast tegelijk te laten ontwikkelen. Het Ahrendgebouw verandert hiermee van een kantoorgebouw naar een woongebouw.

De afgelopen jaren zijn er meerdere initiatieven voor het Ahrendgebouw geweest, maar dat leidde nog niet tot een concreet plan. Het college is nu positief over de nieuwe plannen.

Pin It
Bekeken: 5295x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/