Donderdag 4 juni houdt het UWV een inloopdag in Bibliotheek Kennemerward in Alkmaar. Ook iCTS is vanaf 13:00 weer aanwezig. Deze inloopdag is bestemd voor de werkloze 50+’ers.

iCTS Opleidingen, de opleider in de regio, staat klaar om 50+’ers in de WW te helpen. Zij bieden daartoe namens het UWV een gratis om- of bijscholingsvoucher aan ter waarde van 1000,- euro.

Deze om– of bijscholingen zijn bijvoorbeeld trainingen van Microsoft Office, BHV-trainingen en VCA-trainingen. Elke individuele training wordt afgesloten met een erkend certificaat.

Voor verdere vragen is iCTS Opleidingen te bereiken via 072-5111223 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is ook te vinden op www.ictsopleidingen.nl

Pin It
Bekeken: 4975x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/