In januari beloofde wethouder Nagengast op aandringen van fractieleider van Leefbaar Alkmaar Maya Bolte dat er blauwe plaatsnaamborden voor Koedijk en Oudorp zouden komen.

Na de gemeentefusie zijn immers in Schermer en Graft-De Rijp ook blauwe borden neergezet, maar Koedijk en Oudorp moeten het nog met witte borden doen. Leefbaar Alkmaar heeft nu bericht gekregen dat er juridische problemen zouden zijn.

De gemeente meldt dat het plaatsen van bebouwdekomborden binnen een bebouwde kom niet zomaar is toegestaan. Dit zou voornamelijk zijn vanwege vermeende onduidelijkheid voor weggebruikers.

In januari is toegezegd dat dit binnen 8 weken geregeld zou zijn, terwijl het nu al 19 weken later is. Leefbaar Alkmaar dringt er op aan om de blauwe plaatsnaamborden ook te plaatsen bij Koedijk en Oudorp.

Pin It
Bekeken: 5753x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/