Alkmaar, 01 oktober 2014. De herfstvakantie is in aantocht en dan is er in Alkmaar en omgeving weer van alles te doen met en in de natuur. De website Natuurgidsalkmaar.nl geeft allerlei ideeën voor leuke uitstapjes in de natuur. Het aanbod op de website is zeer divers. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen met een workshop egeltje vouwen in Hortus Alkmaar, pruimenjam en appelmoes maken in Stadsboerderij De Hout of een bezoek brengen aan het herfstfestijn in bezoekerscentrum de Hoep in Castricum.

Op de website van Natuur Gids Alkmaar staan alle data, tijden en prijzen vermeld. Je kunt er ook vinden of en waar je je aan moet melden voor een activiteit. De kalender wordt vrijwel dagelijks aangevuld met nieuwe activiteiten.

Natuur Gids Alkmaar is een online platform waarop natuur- en milieuorganisaties uit Alkmaar en de directe omgeving hun educatieve activiteiten aanbieden aan scholen en particulieren in Alkmaar. Natuur Gids Alkmaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Natuur Gids Alkmaar is een initiatief van de gemeente Alkmaar. Het project wordt uitgevoerd door de stichting Hortus Alkmaar.

20141001 natuurgids

Pin It
Bekeken: 1504x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/