Woensdagavond werd tijdens een informatieve bijeenkomst door wethouder van financiën Peter de Baat aan de Alkmaarse gemeenteraad onthuld dat Alkmaar op de jaarrekening over 2014 8,3 miljoen euro tekort kwam en een structureel tekort van 6 miljoen op de begroting voor 2015 heeft.

Eerder beweerde De Baat dat de financiële toekomst van Alkmaar er goed uitzag en dat het tekort over 2014 zou neerkomen op 3,3 miljoen.

Volgens De Baat ligt de schuld bij de ambtenaren die aan slechte bedrijfsvoering hebben gedaan en bij de onlangs op non-actief gezette gemeentesecretaris Coen Aalders, onder wiens bewind 10 miljoen zou zijn uitgegeven aan externe krachten.

De Baat sprak overigens niet over zijn eigen bestuurlijke verantwoordelijkheid, maar benadrukte dat hij bepaalde ‘cruciale informatie’ nooit heeft gekregen.

Pin It
Bekeken: 4169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/