Het Canadaplein beleefde donderdag een grote flashmob. Rond 11.45 uur stroomden een grote groep musici, acteurs en kinderen uit de voorstelling De Terugkeer van Hans & Grietje Theater De Vest uit en stelden zich op.

Even later schalde een bewerkte versie van ‘Toreador’ van Georges Bizet over het plein. En dat trok natuurlijk het nodige publiek. De Flashmob was georganiseerd om 'De terugkeer van Hans en Grietje' onder de aandacht te brengen, en die missie leek geslaagd, ook gezien de hoeveelheid camera's en fotografen die het geheel vastlegden.

De terugkeer van Hans en Grietje is door het schrijversduo Geert Lageveen en Leopold Witte omgetoverd tot een muzikaal spektakel voor het hele gezin en was donderdagavond te zien in Theater De Vest.

Pin It
Bekeken: 4913x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/