ZwemCentrum Alkmaar in De Hoef is twee keer slachtoffer geworden van fraude. Exploitant M. Vaatstra drukte enkele tienduizenden euro's aan lesgeld achterover; zijn opvolger E. van Dijk heeft begin 2015 7.500 euro aan lesgeld in het casino vergokt, zo meldt het NHD.

De praktijken van Vaatstra zijn met behulp van een verborgen camera uitgebreid belicht in het tv-programma Opgelicht. Ook is hij twee keer aangeklaagd voor fraude. Curator A. van der Veen-Janz, die het faillissement van ZwemCentrum Alkmaar afhandelt heeft hem aangeklaagd bij de FIOD.

Zij liet al weten dat het niet mogelijk is om iets van die 7.500 euro terug te krijgen. Ook de curator die het failissement van een zwemcentrum in Dalfsen waar Vaatstra bij betrokken was heeft hem gerapporteerd.

Er wordt nog onderzocht of Vaatstra en Van Dijk hebben samengewerkt om te frauderen met de lesgelden van ZwemCentrum Alkmaar. 

Pin It
Bekeken: 5283x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/