Alkmaar, 08 april 2014. De Onafhankelijke Partij Alkmaar zal tijdens de raadsvergadering van woensdag 9 april voorstellen om per direct tweerichtingsverkeer op de Kanaalkade te gedogen. Politiek is al besloten dat de Kanaalkade weer tweerichtingsverkeer wordt, maar wanneer dat ook effectief zo zal zijn is nog niet bekend. Daarom wil OPA dat tweerichtingsverkeer gedoogd wordt tot de werkzaamheden voor de wijzigingen aan de Kanaalkade starten. Afgelopen vrijdag is het Kaasmarktseizoen weer van start gegaan, en daarmee ook de komst van grote aantallen toeristen naar Alkmaar.

Tweerichtingsverkeer op de Kanaalkade zou de verwerking van het (toeristisch) verkeer kunnen vereenvoudigen en de stad aantrekkelijker maken. Een aantal politieke partijen in de Alkmaarse gemeenteraad zijn ook groot voorstander van vlotte herinvoering van tweerichtingsverkeer. Ook als de werkzaamheden beginnen, zou de doorstroming al bevorderd kunnen worden.

Pin It
Bekeken: 1640x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/