Meerdere automobilisten die zaterdagmiddag en zondag Euro 95 bij het Shell tankstation in De Rijp hebben getankt, kregen benzine met water. Maandag is de verwaterde benzine uit de ondergrondse tank gehaald. Er wordt met luchtdruk gekeken of er ergens een lek zit. Voor zo lang als nodig wordt V-Power,  een soort van Euro 98, voor de prijs van Euro 95 verkocht.

De eigenaar van het tankstation en de leverancier staan nog voor een raadsel. Water bij de benzine komt zelden voor, omdat water zwaarder is dan benzine en er van bovenaf getapt wordt. De dop zou na het bijvullen niet goed teruggeplaatst zijn zodat er regenwater binnen kwam, maar die verklaring wordt ontkend.

Verwaterde benzine kan lichte schade veroorzaken, maar ook de motor doen vastlopen. Mensen die de schade hebben vanwege het water in de benzine zullen worden gecompenseerd via De Haan Minerale Oliën. Contact opnemen kan via 088-3130000 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/