De Alkmaarse politie is bezig met een onderzoek naar een misdrijf gepleegd op 27 mei 2019 in de Langestraat. De politie publiceert foto's in de hoop dat mensen de verdachte herkennen. Waar de man precies van wordt verdacht wil de politie niet kwijt, maar op de foto's bevindt hij zich in een winkel.

Het gaat om een blanke man met fors postuur. Hij draagt op de foto's een lichtblauw overhemd met korte mouwen, een ruime grijze broek, lichtbruine stevige schoenen en op zijn hoofd een zwarte zonnebril. Bij zich heeft hij een grote zwarte tas met een lange schouderband. De beveiligingsshots zijn mogelijk niet in Alkmaar genomen, de files heten namelijk twello 1, 2 en 3. Twello is een plaats bij Deventer.

Wie de man denkt te herkennen wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2019100168.
Pin It
Bekeken: 1800x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/