Vanaf vrijdag 28 januari 20:00 uur wordt gewerkt aan de plaatsing van drie 3D-betongeprinte fietsbruggen langs de N234. De bruggen komen te liggen over de Beemsterringvaart tussen de Schermer en de Beemster, de Vrouwensloot en Jispersloot. De werkzaamheden duren tot begin juli en al die tijd wordt fietsverkeer omgeleid. In drie weekenden, waaronder het eerste, wordt ook het autoverkeer omgeleid. De vierde brug over de Voordijksloot in Schermerhorn laat nog even op zich wachten.

Tijdens de eerste weekendsluiting worden in de Vrouwensloot en Jispersloot damwanden geplaatst voor de brugfunderingen. In de Beemsterringvaart worden tijdelijke damwanden geplaatst. De damwanden voor de fundering volgen in het tweede werkweekend net als diverse sloopwerkzaamheden. Het tweede weekend is van vrijdag 11 februari 20:00 uur tot en met 14 februari 05:00 uur met als reserveweekend 25 tot en met 27 februari.

Het derde werkweekend is van vrijdag 6 mei 20:00 uur tot en met 9 mei 05:00 uur en dan wordt het interessant, want dan worden de bruggen op hun plek gelegd. Het reserveweekend is 20 mei tot en met 23 mei 2022.

De bruggen komen niet compleet uit de fabriek. Er worden elementen gemaakt en die worden in februari naar een voorbouwlocatie bij de N243 gebracht. In de maand maart worden de bruggen geassembleerd.

Over de Voordijksloot komt ook een 3D-betongeprinte fietsbrug, maar hier is nog geen planning voor. Er moet nog een omgevingsvergunning worden aangevraagd. Om het aantal afsluitingen verder te beperken, worden de werkzaamheden voor deze brug gecombineerd met de andere werkzaamheden voor de N243.
Pin It
Bekeken: 1573x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/