Theater De Vest heeft woensdag deels mee mogen doen aan de landelijke protestactie 'Kapsalon Theater'. Gemeente Alkmaar zag de eerste van twee showronden door de vingers, maar daarna was het welletjes. Nadat organisator Henk Foekema met handhavers had gesproken, zei hij tegen Alkmaar Centraal: "We hebben met de handhaving in goede toon, afgesproken dat we de tweede voorstelling annuleren."

Burgemeester Anja Schouten had al gewaarschuwd dat er, aanvankelijk met zachte hand, gehandhaafd zou worden. Het was alleen niet duidelijk wat dat precies betekende, want er klonken tegenstrijdige signalen. Er zou niet gedoogd worden én er zou worden gehandhaafd zoals bij het horecaprotest (dat tot het einde door kon gaan). Waar het uiteindelijk op uitkwam was iets van niet gedogen, maar wel soepel genoeg handhaven dat de eerste show kon worden afgerond.

In het kader van Kapsalon Theater bedacht Theater De Vest een eigen versie met een nagelstudio op het podium. Diverse jonge theatertalenten zouden twee keer een gratis optreden verzorgen, en ondertussen konden theaterliefhebbers hun nagels laten doen.

Een van de artiesten, gitaarvirtuoos Mart Hillen, was blij dat hij weer eens kon optreden voor publiek: "Het mag wel niet officieel, maar ik vind wel dat het een hele leuke actie is. En zoals we het vandaag doen moet het in principe gewoon kunnen". Daar was de gemeente het blijkbaar toch niet helemaal mee eens, maar de artiesten hebben in ieder geval weer eens voor echt publiek kunnen laten zien wat ze in huis hebben.
Pin It
Bekeken: 1772x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/