Twee jongens zijn zondagavond laat aangehouden nadat ze vernielingen pleegden in Oudorp. Ook mishandelde het tweetal een buurtbewoner die hen aansprak omdat ze zijn vrachtwagen toetakelden. De ene verdachte is een 18-jarige Oudorper, de ander een 19-jarige jongen uit Den Helder.

De politie kreeg rond 23:30 uur melding dat twee jongens een toegangsdeur in de flat aan de Rijnstraat hadden ingetrapt. Daarna volgde een melding van iemand die was mishandeld. De man had gezien hoe twee jongens vernielingen pleegden aan zijn vrachtwagen, die stond geparkeerd aan de Lingestraat. Hij sprak ze aan en er ontstond een worsteling. De tieners gingen er vandoor en lieten de man achter met een gescheurde jas, kapot mobieltje en een lichte verwonding aan zijn neus.

De verdachten konden worden aangehouden in de IJsselstraat. Ze bleken ook tegen prullenbakken en garagedeuren in de buurt te hebben getrapt. Het tweetal bekende maar mocht evengoed de nacht in de politiecel doorbrengen vanwege verder onderzoek. (foto's: wijkagent Oudorp)
Pin It
Bekeken: 1459x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.lahatkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/