Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Dit kan verzorging zijn of hulp bij dagelijkse activiteiten. Dat kan heel belastend zijn. En op wie kan de mantelzorger dan terugvallen? Of waar kan de mantelzorger terecht voor vragen en ondersteuning? Daar probeert Monique Vlaar in deze serie antwoord op te krijgen.

In deze aflevering gaan we in gesprek met Lilian Linders, lector Empowerment en Professionalisering Sociaal Domein van de Hogeschool Inholland. Professionalisering richt zich op de visie van de gezonde samenleving op actuele vraagstukken in het sociaal domein en aansluitende kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Empowerment betekent zowel macht als kracht, en Lilian legt uit hoe Empowerment mantelzorgers kan versterken en is lid van het Lectorenplatform Zorg en Welzijn.

Mantelzorger... en nu? is een samenwerking tussen het Mantelzorgcentrum en Streekstad Centraal, en is iedere vrijdag om 19:00 uur te beluisteren via de radiozender van Streekstad Centraal.

Pin It
Bekeken: 3682x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/