De 19-jarige Alkmaarder die zaterdag 30 oktober zwaar vuurwerk zou hebben gegooid tijdens een voetbalwedstrijd in het AZ-stadion, blijft nog eens 60 dagen langer in voorarrest. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank besloten.

Een man stak tijdens AZ - PEC Zwolle een Cobra 6 aan en gooide deze richting het veld. Vermoedelijk door een vlag, landde het stuk zwaar vuurwerk echter onderaan de tribune en ontplofte daar. Niemand raakte gewond. Meteen na het incident bekeek de politie camerabeelden en kwam uit bij de jonge Alkmaarder. Hij kon vervolgens in het supportershome worden aangehouden.

De jongen wordt beschuldigd van het laten ontploffen van zwaar vuurwerk waarbij zwaar letsel of levensgevaar te duchten is, poging tot zware mishandeling en het voorhanden van professioneel vuurwerk.
Pin It
Bekeken: 1826x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/