De kerstperiode is voor velen een tijd van familie, gezelligheid en bezinning. Maar helaas is de donkere decembermaand niet voor iedereen feest. Veel mensen voelen zich dan juist eenzaam omdat zij weinig naasten hebben, of in ieder geval dat idee hebben. Stichting Present doet daar iets aan met de jaarlijkse Kerstengelen-actie.

Kerstengelen bezorgen tussen 30 november tot 24 december attenties aan mensen om te laten merken dat er aan hen gedacht wordt. Bijvoorbeeld een kaartje, bloemetje, iets lekkers of een klein presentje. Iedereen kan voor een bezoekje van een Kerstengel in aanmerking komen, oud of jong, ziek of gezond. En iedereen kan Kerstengel worden.

Opgeven als Kerstengel of het aanmelden van iemand die een Kerstengel verdient, kan tot 30 november via stichtingpresent.nl/heerhugowaard-langedijk voor mensen uit Heerhugowaard en Langedijk, en voor Alkmaarders tot 23 november via presentalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2183x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/