Zaterdag 6 november wordt in het AZ-stadion de actie 'Trap voor Trap' georganiseerd voor de Stichting Spieren voor Spieren. Doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Van de Alkmaarse atletiekvereniging Hylas doen negen pupillen en hun trainer mee aan de loodzware trappenloop. Ze hebben zelf wat ingelegd maar ja, grote mensen hebben natuurlijk veel meer centjes.

De trappen in het AZ-stadion zijn hoog, maar Nea, Nathan, Roos, Fedde, Krijn, Lex, Mason, Sem en Finn zijn niet bang voor en hebben er zin in. Natuurlijk zijn supporters van harte welkom. De teller staat op ruim 3.600 euro, maar daar mag natuurlijk nog veel meer bij.

Om 13:00 uur is het openingswoord en een kwartier later gaan de eerste traplopers van start. De laatsten beginnen rond 15:00 uur en eindigen rond 15:30 uur. Kort daarna wordt een symbolische cheque overhandigd aan Spieren voor Spieren.

Meer over de actie van Team Hylas op trapvoortrap.com/team/av-hylas-alkmaar/teamleden
Pin It
Bekeken: 1992x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/