De GHB-verslaafde winkeldief heeft weer toegeslagen in het Alkmaarse winkelcentrum De Mare. Donderdag wist de politie hem te pakken te krijgen door op de uitkijk te staan, maar de man mocht niet opgesloten worden vanwege zijn zware verslaving. De volgende dag was het weer raak; de man had voor meer dan 100 euro aan vlees en vis gestolen. Daarna deed hij dat nog een keer.

Mede dankzij een waarschuwing van de politie via de app voor winkeliers in De Mare was het personeel alert en kon de drugsverslaafde veelpleger weer worden gesnapt.

Omdat hij niet mag worden ingesloten, zijn zorgpartners van de politie druk in de weer om ervoor te zorgen dat hij niet zijn gang kan blijven gaan tot zijn rechtszaak en vermoedelijke veroordeling. De woordvoerder van de politie heeft nog geen zicht op wanneer die oplossing er komt. (foto: Twitter @pol_de_mare)
Pin It
Bekeken: 1701x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/