Komende vrijdag wordt de enige kaasmarkt van 2021 gehouden op het Waagplein in Alkmaar. Het zal geen 'traditionele' kaasmarkt zijn die het hele Waagplein inneemt, maar de opzet van de kleinere avondkaasmarkten volgen.

Dat betekent dat de helft van het Waagplein benut wordt terwijl de verrichtingen van de kaasdragers, -kopers en -verkopers vanaf één van de terrassen gevolgd kan worden.

De kaasmarkt wordt altijd geopend door een gast en in dit geval is dat Emile Roemer, die als interim-burgemeester het gat vulde dat ontstond toen oud-burgemeester Piet Bruinooge wegens gezondheidsredenen opstapte en voordat Anja Schouten benoemd werd tot burgemeester van Alkmaar.

Voorafgaand aan de kaasmarkt wordt Roemer uitgenodigd op het Stadhuis, waar genoten zal worden van onder andere het traditionele gebakje van Alkmaar: het Victorientje. Daarna wordt gezamenlijk naar het Waagplein gelopen en zal om 10:00 uur de bel geluid worden.
Pin It
Bekeken: 1155x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/