Een 28-jarige man zonder vast woonadres heeft zaterdagochtend een conducteur mishandeld in de trein van Amsterdam naar Alkmaar. De conducteur riep via zijn portofoon om hulp van de politie, die daarna werd ingeschakeld. Een paar minuten later stopte de trein in Heiloo, waar agenten klaar stonden om de man in te rekenen. De politie zoekt getuigen.

De conducteur vroeg de treinreiziger, die zich in een eerste klas coupé bevond, naar zijn vervoersbewijs maar de man reageerde niet op meerdere verzoeken. Tot hij uit het niets de conducteur een trap gaf.  Ook prikte hij met een telefoonlader richting de ogen van het slachtoffer. Die riep via de portofoon om hulp, met als gevolg dat de  28-jarige man kon worden opgepakt door de politie.

De politie zou specifiek een verklaring willen hebben van een andere treinreiziger, die zich tijdens de mishandeling in coupé bevond. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Het zaaknummer is 2021201055.
Pin It
Bekeken: 1836x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/